Mitä ovat kuitukangaskassit

Koti/Blogi/Mitä ovat kuitukangaskassit

Mitä ovat kuitukangaskassit

Kuitukangaskassit
Kuitukangaskassit

Kuitukangas on erittäin suosittu materiaali, ja sitä käytetään nykyään laajalti kuitukangaspussien valmistukseen. Seuraavassa esitellään kuitukankaiden koostumus ja kuitukangaspussien käyttö.

Mitä kuitukangaspusseista on tehty?

Kuitukangas, joka tunnetaan myös nimellä kuitukangas, koostuu suuntautuneista tai satunnaisista kuiduista. Se on uuden sukupolven ympäristöystävällisiä materiaaleja. Se on kosteudenkestävä, hengittävä, joustava, kevyt, palamaton, helposti hajoava ja myrkytön. Materiaali) Pelletti on raaka-aine, joka valmistetaan jatkuvalla yksivaiheisella sulatuksella korkean lämpötilan sulatuksen, kehruun, munimisen ja kuumapuristuksen jälkeen.
Sitä kutsutaan kankaaksi sen ulkonäön ja tiettyjen ominaisuuksien vuoksi.

Kuitukankaiden laukkujen valmistuss

Kuitukangaspussit ovat kuitukangastuotteita. Kuitukangaspussit ovat värikkäitä, kirkkaita ja kirkkaita, muodikkaita ja ympäristöystävällisiä, monipuolisia ja kauniita, erilaisilla kuvioilla ja tyyleillä varustettuja, kevyitä, ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä. Ympäristönsuojelutuotteet maapallon ekologian suojelemiseksi.

Soveltuu maatalouskalvoon, kenkien valmistukseen, nahan valmistukseen, patjoihin, peittoon, koristeluun, kemianteollisuuteen, painoteollisuuteen, autoteollisuuteen, rakennusmateriaaleihin, huonekaluteollisuuteen ja muuhun teollisuuteen, sekä vaatteiden vuoraukseen, lääketieteellisiin ja hygieenisiin kertakäyttöisiin leikkaustakkiin, naamareihin, lippiin, lakanoihin , hotellit Kertakäyttöiset pöytäliinat, kauneus-, sauna- ja jopa nykypäivän muodikkaat lahjakassit, putiikkikassit, ostoskassit, mainoskassit ja niin edelleen. Ympäristöystävällisiä tuotteita, monipuolisia ja edullisia.

Koska se näyttää helmeltä, sitä kutsutaan myös helmikankaaksi.

Mitkä ovat kuitukangaspussien ominaisuudet

Kuitukangas on eräänlainen kuitukangas, joka käyttää suoraan polymeerilastuja, lyhyitä kuituja tai filamentteja kuitujen muodostamiseen ilmavirran kautta tai mekaanisesti, ja sitten sitä vahvistetaan vesineulauksella, neulalävistyksellä tai kuumavalssauksella ja lopuksi viimeistelyn jälkeen kuitukangas muodostetaan. Uuden tyyppisten kuitutuotteiden, joissa on pehmeä, hengittävä ja litteä rakenne, etuna on se, että ne eivät tuota kuitujäämiä, sitkeys, kestävyys, silkkinen pehmeys ja myös eräänlainen vahvistusmateriaali, ja niissä on myös puuvillatuntuma. Puuvillakankaisiin verrattuna kuitukangas Kangaskassi on helppo muotoilla ja halpa valmistaa.

Mitkä ovat kuitukangaskankaan edut

Kestävä, kertakäyttöinen. Eristetty, ei johtava. Pehmeyttä ja jäykkyyttä. Hienous, turvotus. Isotrooppinen, anisotrooppinen. Suodatettavuus, hengittävä ja vettä läpäisemätön. Joustavuus, jäykkyys. Kevyt, löysä ja lämmin. Ohut kuin cicadan siivet, paksu kuin huopa. Vedenpitävä ja hengittävä. Silitys, ompelu, muovaus. Paloa hidastava, antistaattinen. Läpäisevä, vedenpitävä, kulutusta kestävä ja samettinen. Ryppynkestävyys, hyvä elastisuus, korkea kosteuden imeytyminen, vettä hylkivä.

1. Kevyt

Polypropeenihartsi on tuotannon pääraaka-aine, jonka ominaispaino on vain 0,9 ja vain kolme viidesosaa puuvillasta. Se on pörröinen ja tuntuu hyvältä.

2. Pehmeys

 Se koostuu hienoista kuiduista (2-3D), kevyestä pistemäisestä kuumasulatemuovauksesta. Valmis tuote on kohtalaisen pehmeä ja mukava.

3. Vettä hylkivä ja hengittävä

Polypropeenilastut eivät imukykyisiä ja niissä ei ole vettä. Valmiilla tuotteella on hyvät vettä hylkivät ominaisuudet ja se on valmistettu 100%-kuidusta. Se on huokoinen ja sillä on hyvä ilmanläpäisevyys. Liina on helppo pitää kuivana ja helppo pestä.

4. Myrkytön ja ärsyttämätön

 Tuote on valmistettu FDA:n elintarvikelaatuisista raaka-aineista, ei sisällä muita kemiallisia ainesosia, sen suorituskyky on vakaa, myrkytön, hajuton eikä ärsytä ihoa.

5. Antibakteeriset ja kemialliset aineet

Polypropeeni on kemiallisesti passiivinen aine, ei koin syömä, ja se voi eristää bakteerien ja hyönteisten eroosion nesteestä; antibakteerinen, alkalikorroosio ja valmiit tuotteet eivät vaikuta lujuuteen eroosion vuoksi.

6. Antibakteeriset ominaisuudet

Tuote on vettä poistava, ei homeinen ja voi eristää bakteerien ja hyönteisten eroosion nesteestä, eikä se ole homeinen.

7. Hyvät fysikaaliset ominaisuudet

 Se on valmistettu polypropeenista, joka on kehrätty suoraan verkkoon ja lämpösidottu. Tuotteen lujuus on parempi kuin tavallisilla katkokuitutuotteilla. Lujuus on suuntaamaton ja lujuus pysty- ja vaakasuunnassa on samanlainen.

8. Ympäristönsuojelun kannalta

Useimpien vuonna 2013 käytettyjen kuitukankaiden raaka-aineena on polypropeeni ja muovipussien raaka-aineena polyeteeni. Vaikka molemmilla aineilla on samanlaiset nimet, kemialliset rakenteet ovat kaukana toisistaan.

Polyeteenin kemiallinen molekyylirakenne on melko vakaa ja erittäin vaikea hajota, joten muovipussin hajoaminen kestää 300 vuotta; ja polypropeenin kemiallinen rakenne ei ole vahva, ja molekyyliketju voidaan helposti katkaista, mikä voi tehokkaasti hajota Ja päästä seuraavaan ympäristökiertoon myrkyttömässä muodossa, ympäristöystävällinen kuitukangaspussi voi hajota kokonaan 90 päivässä . Lisäksi kuitukangaskasseja voidaan käyttää uudelleen yli 10 kertaa, ja ympäristön saastuminen hävityksen jälkeen on vain 10% muovikasseista.

Mitkä ovat kuitukangaspussien edut

Taloudelliset vaikutukset

Muovirajoitusmääräyksen julkaisemisen jälkeen muovikassit vetäytyvät vähitellen esineiden pakkausmarkkinoilta ja korvautuvat toistuvasti käytettävillä kuitukangaskassilla. Kuitukangaspusseihin on helpompi painaa kuvioita kuin muovipusseihin, ja värien ilmaisu on eläväisempi. Lisäksi sitä voidaan käyttää toistuvasti. Voit harkita hienompien kuvioiden ja mainosten lisäämistä kuitukangaskassiin kuin muovikassiin. Koska hävikkiaste on pienempi kuin muovipussin, kuitukangaskassi on kustannustehokkaampi ja tuo selvempiä mainontaetuja.

Lujuus

 Perinteiset muoviset ostoskassit ovat ohuita ja helposti rikkoutuvia. Mutta jotta hänestä tulisi vahvempi, sen täytyy maksaa enemmän. Kuitukankaiden ostoskassien ilmestyminen ratkaisee kaikki ongelmat. Kuitukangaskassit ovat kestäviä eikä niitä ole helppo käyttää. Tarjolla on myös monia kalvolla päällystettyjä kuitukangaskasseja, jotka eivät ole vain vahvoja, vaan myös vedenpitäviä, hyvän tuntuisia ja kauniita. Vaikka yksittäiset kustannukset ovat hieman muovipusseja korkeammat, sen käyttöikä voi yltää satoihin kuitukangaskasseihin tai jopa tuhansiin muovikasseihin.

Mainonnan vaikutus

Kaunis kuitukangaskassi ei ole vain tavaroiden pakkauspussi. Sen upea ulkonäkö on vieläkin ihailtavampi, ja se voidaan muuttaa tyylikkääksi ja yksinkertaiseksi olkalaukuksi, josta tulee kaunis maisema kadulle. Yhdessä sen kiinteiden, vedenpitävien ja tarttumattomien ominaisuuksiensa kanssa siitä tulee ehdottomasti asiakkaiden ensimmäinen valinta ulos. Tällaiseen kuitukankaaseen ostoskassiin voit tulostaa yrityksesi logon tai mainoksen ja sen tuoma mainontavaikutus On sanomattakin selvää, että pienestä sijoituksesta tulee todella suuri palkkio.

Ympäristön hyvinvoinnin arvo

Nyt kuitukangaskassit ovat ympäristöystävällisempiä. Plastic Restriction Order annettiin ympäristönsuojeluongelman ratkaisemiseksi. Kuitukangaspussien käyttö vähentää huomattavasti jätteen muuntamisen painetta. Yhdessä ympäristönsuojelun käsitteen kanssa se voi heijastaa yrityksesi imagoa ja ihmisten läheisyyden vaikutusta. Tuloksena oleva potentiaalinen arvo ei ole korvattavissa rahalla. 

Mitkä ovat kuitukangaspussien haitat

1. Kudottuun kankaaseen verrattuna lujuus ja kestävyys ovat huonoja
2. Sitä ei voi puhdistaa kuten muita kankaita.
3. Kuidut on järjestetty tiettyyn suuntaan, joten se on helppo halkaista oikeasta kulmasta ja niin edelleen. Siksi tuotantomenetelmien parantaminen keskittyy pääasiassa jakautumisen estämisen parantamiseen.

Kuinka monta erilaista kuitukangaskassia

1. Litteä nyrkkeilysäkki (leikkaussäkki)

2. Rantalaukku

3. Olkalaukku

10. Lahjapussi

Saatat myös nauttia

Mistä ostaa kiristysnyörillä pyykkipusseja

Kiristysnyörillä olevat pyykkipussit FAQ Mikä on kiristysnyörillä käyttämiesi pyykkipussien laatu? Pyykkipussimme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu kestäviksi, kevyiksi ja houkutteleviksi. Valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota

Tanssiasulaukkujen UKK

Mikä tekee tanssiasuvaatepusseistasi ainutlaatuisia? Tanssiasupussimme on suunniteltu huolellisesti yksityiskohtiin, ja ne tarjoavat erinomaisen suojan tanssiasullesi ja käteviä ominaisuuksia, kuten erityisiä taskuja ja lokeroita.

Räätälöidyt vaatekassit

Vaatelaukkujen opas

Mikä on vaatekassi? Vaatekassit ovat pakkauksia Vaatepussit, joita käytetään erilaisten vaatteiden, kuten pukujen, mekkojen, hameiden, takkien jne. säilyttämiseen. Kuinka monenlaisia kankaita on vaatekasseille? 1.PEVA vaatepussit Peva on

Pyydä tarjous nyt!

Mennä huipulle