10 vinkkiä onnistuneen myynnin edistämiseen

Koti/Blogi/10 vinkkiä onnistuneen myynnin edistämiseen

10 vinkkiä onnistuneen myynnin edistämiseen

Johdanto

Olet luultavasti jo tutustunut sanontaan, että yritys on vain niin elinkelpoinen kuin sen myynninedistämistekniikat. Ja se on tosiasia, jota ei voi liikaa korostaa, sillä lähes kaikki yritykset käynnistetään voittoa ajatellen. On kuitenkin masentavaa tunnustaa, että monet yritykset investoivat suuria pääomasijoituksia myynninedistämiskampanjoihinsa, mutta lopulta menettääkseen sekä investoinnin että potentiaaliset asiakkaat.

Tämä voi olla sydäntäsärkevää, varsinkin jos yrityksesi on startup, joka yrittää edelleen tunkeutua uusille markkinoille. Kuitenkin, kuten kaikki muutkin liiketoimintapäätökset, useimmat myynninedistämiskampanjat epäonnistuvat pääasiassa siksi, että sinulla ei ole riittävästi tietoa markkinoiden dynamiikasta toiminta-alueellasi ja sen ympäristössä. Tässä postauksessa paljastamme joitain kekseliäimmistä tavoista toteuttaa onnistunut myynninedistäminen ja alkaa saada siitä suuri hyöty.

Menestyksellisen myynninedistämiskampanjan tekniikat

Määrittele markkinointitavoitteesi

Tietenkin on luonnollista, että aloitat tunnistamalla tavoitteet, jotka haluat saavuttaa myynninedistämiskampanjoillasi. Tätä varten on tärkeää tunnistaa kohderyhmäsi. Tämä ei ole järkevää, sillä se riippuu markkinaraosta, johon yrityksesi keskittyy.

Jos yrityksesi esimerkiksi käsittelee huippuluokan teknisiä laitteita, kuten älypuhelimia ja iPhoneja, markkinointikampanjoidesi on kohdistettava enemmän nuoria. Mutta jopa kohdemarkkinasi tunnistamisen jälkeen on tärkeää asettaa realistiset muuntokurssit. Aseta aina tavoitteita, jotka ovat poissa näkyvistä, mutta eivät tavoittamattomissa.

Kehitä hyvin harkittu markkinointikampanja

Tämä on enemmän kuin liiketoimintasuunnitelman laatimista. Siksi sinun on otettava huomioon mahdollisimman monta elementtiä. Ensimmäinen asia, jota kannattaa harkita vakavasti, on itse viesti. Viestin tulee olla riittävän selkeä, ytimekäs ja vakuuttava, jotta kohdeasiakkaat ryhtyvät asianmukaisiin toimiin. Sinun on myös määritettävä kanavat, joiden kautta viestiä levitetään, sekä luovat elementit, jotka tekevät siitä houkuttelevamman.

Siihen liittyy myös tiedon kerääminen. Tiedonkeruu on erityisen tärkeää, koska se paljastaa sinulle joitain takertuvia kohtia, joita todennäköisesti kohtaat varsinaisten markkinointiprosessien aikana. Joitakin näistä esteistä ovat vihamielisyys tuotteitasi tai brändiäsi kohtaan, kielimuuri ja maantieteelliset esteet.

Anna mainoskampanjoillesi aikajana

Jokaisella myynninedistämisellä tulee olla alkamis- ja lopetuspäivämäärä. Et yksinkertaisesti voi mainostaa tuotteitasi tai palveluitasi kuukausia peräkkäin. Sen lisäksi, että se on aikaa vievä harjoitus, se syö vain tulojasi, varsinkin jos yritykselläsi on jo vaikeuksia ylläpitää itseään. Aikajanat ovat myös tärkeitä, koska niiden avulla voit arvioida saavutuksiasi tietyn ajanjakson aikana.

Pystyt määrittämään yleisen vastauksen tuotteisiisi ja tunnistamaan vahvuutesi sekä riittämättömyytesi. Kunkin kampanjan lopussa kerättyjen tilastojen perusteella voit päättää kehua kampanjaa onnistuneeksi tai jos et edelleenkään ole tyytyväinen tuloksiin, voit määrittää, kuinka pian voit aloittaa samanlaisen harjoituksen.

Ideoi erilaisia promootioideoita

Kun kyse on promootioideoista, saatat olla runsas valinta. On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokaisen yrityksen tarpeet ovat yksilölliset. Siksi valitse vain strategioita, jotka näyttävät lupaavimmilta. Seuraavassa on joitain uskomattomia myynninedistämisideoita, jotka voivat viedä sinut tielle kohti merkittävää menestystä.

Tarjoa alennettuja paketteja – Olet mahdollisesti törmännyt suosittujen tuotteiden pakkauksiin, jotka on niputettu yhteen epäsuosittujen tuotteiden kanssa ja sitten myyty yhdessä. No, tämä ei ole koskaan sattumaa, vaan älykäs myynninedistämiskampanja, jonka tarkoituksena on työntää epäsuosittuja tuotteita ja mahdollisesti poistaa ne varastosta.

Tarjoa ilmaisia palveluita rajoitetun ajan – tämä tietysti maksaa sinulle jonkin verran rahaa, mutta saatat saada lopulta paljon satoa. Se toimii erityisesti palvelupohjaisissa yrityksissä, kuten hammasklinikalla. Voit järjestää 3 päivän tapahtuman, jossa tarjoat suurelle yleisölle ilmaisen konsultoinnin ja hammastarkastukset.

Anna ilmaisia lahjoja – Asiakkaat rakastavat luonteeltaan ilmaisia lahjoja ja tekevät usein loputtomia matkoja niitä tarjoavaan kauppaan. Mutta kaupan omistajana sinulla on laskuja maksettavana ja voiton ansaita, joten tilanteen on oltava win-win-tilanne. Mikset tarjoa ilmaisia lahjoja ostosten yhteydessä. Valitse vain tuotteet, jotka ovat yleensä halvempia valmistaa, ja tarjoa niitä ilmaiseksi tietylle ostomäärälle. Vielä parempi, voit tarjota pienemmän määrän tällaisia tuotteita ilmaiseksi ostaessasi tietyn määrän samaa tuotetta.

Järjestä tai sponsoroi kilpailuja ja turnauksia – Voit järjestää kilpailun, jossa tarjoat kuponkeja osallistuville asiakkaille. Vielä parempi, voit sponsoroida turnauksia paikallisella toiminta-alueellasi. Turnaukset toimivat parhaiten, jos yrityksesi on suunnattu suhteellisen pienelle yhteisölle. Se on tapa popularisoida brändiäsi ja samalla tarjota tuotteitasi myyntiin turnausten ajaksi.

Yhteistyö muiden yritysten kanssa – Autokorjaamon on erittäin helppoa tehdä yhteistyötä auton varaosaliikkeen kanssa molemminpuolisen hyödyn saamiseksi. Toistensa liiketoiminnan edistäminen on helpompaa murehtimatta kilpailusta, koska vaikka markkinaraot ovat lähes samanlaisia, tarjottavien tuotteiden ja palveluiden luonne on täysin erilainen.

Ole luova myynninedistämiskassien kanssa – Kampanjalaukut ovat ehkä kustannustehokkain tapa lisätä myyntiäsi. Ostoskassit eivät ole halpoja, mutta voit ottaa asiakkaidesi vaivan pakkaamalla heidän ostoksensa ilmaisiin tai edullisiin ostoskasseihin. Tietenkin mainoslaukkujen on oltava mittatilaustyönä valmistettuja, jotta ne voidaan helposti tunnistaa yrityksesi kanssa. Voit tulostaa laukkuihin yrityksesi logon tai tulostaa vain iskulauseen, jolla suuri yleisö tunnistaa yrityksesi. Jos etsit upeita mukautettuja mainoslaukkuja, tutustu verkkosivustoomme osoitteessa https://chinaretailpacking.com/products/shopping-bags-and-totes/promotional-bag/.

Analysoi taloudellisesti kaikentyyppisiä tarjouksia

Kun olet tunnistanut käytettävän ylennyksen tyypin, on nyt aika analysoida se yksityiskohtaisesti. Markkinointitiimisi sekä kirjanpitohenkilöstö pystyvät tekemään ennusteen kaikista yrityksellesi todennäköisesti aiheutuvista tappioista ennen kuin voit saavuttaa nollatuloksen. He pystyvät myös ennakoimaan myynninedistämisstrategiasta odotettavissa olevan sijoitetun pääoman tuoton. Tietenkin he neuvovat sitten käyttämään kaikkein toteuttamiskelpoisinta edistämistekniikkaa.

Viime kädessä on tärkeää muistaa, että olet tekemässä uskon harppausta. Siksi, vaikka markkinointiosastosi olisi tarkka analyysissaan myynninedistämistekniikan taloudellisesta kannattavuudesta, on silti olemassa mahdollisuuksia, että ne voivat olla väärässä. Tämä johtuu siitä, että on olemassa erilaisia odottamattomia ulkoisia voimia, jotka voivat olla niiden ulottumattomissa. Esimerkiksi ylennysharjoituksen aikana vakava kilpailija voi tulla esiin ja tehdä sinulle paremman. Meidän kaksi senttiä on; toivoa parasta, mutta varaudu myös mahdollisiin rumiin tapahtumiin.

Kerää tärkeitä tietoja

Kun analysoit tietoja oikeasta myynninedistämistekniikasta, on tärkeää kerätä tärkeitä tietoja asiakkaistasi ja heidän yleisistä reagointi- ja ostotottumuksistaan. Saatat joutua myös tutkimaan heidän puhelutottumustaan, sähköpostitilaajasi kokoa ja verkkosivustosi liikennettä. Nämä tiedot ovat myös tärkeitä laskettaessa odotettua sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, tulosprosenttia sekä asiakkaidesi prosentuaalista kasvua.

Tietoja kerättäessä muista rajoittaa itsesi laillisiin keinoihin. Koska tulossa on niin monia tietosuojalakeja, et halua joutua vastaamaan laittomasta tiedonlouhinnasta. Ole erityisen tahdikas analysoidessasi puhelutietoja, sillä tämä on yksi laittomien tiedonloujien hotspot-alueista.

Tee siitä täydellinen jäsenten osallistuminen

Myynnin edistäminen on yksi harjoituksista, jonka pitäisi saada jokainen osasto mukaan. Kirjanpito- ja markkinointiosastoista kirjanpito- ja jopa hankintaosastoihin. On erityisen tärkeää saada jokainen jäsen mukaan aivoriihivaiheessa. Näin toimimalla avaudut uusille ideoille, joista et ehkä ole kuullut yksin myynti- ja markkinointitiimiltäsi.

Lisäksi tiimipohjainen lähestymistapa antaa saumattomasti yrityksesi jäsenille mahdollisuuden omistaa prosessi. Siksi jokainen jäsen tuntee velvollisuuttaan tehdä harjoituksesta onnistunut. Jos kärsit tappioista, kaikki jäsenet ovat vastuussa. Ja koska jokainen osasto haluaa olla yhteydessä menestykseen, he tekevät kaikkensa varmistaakseen, että promootiokampanja kantaa hedelmää.

Määritä kampanjaviestisi

Myynninedistämisen päätavoitteena on edistää brändin tunnettuutta sekä saada lisää toistuvia asiakkaita. Siksi kampanjaviesti tulee suunnitella tätä ajatellen. Ja koska kaikki muut yritykset siellä kiinnittävät huomiota itseensä, et ehkä ymmärrä mitään mainoskampanjoistasi, jos et ajattele laatikon ulkopuolella. Käytä luovia ideoita ja tekniikoita, kuten huumoria ja muita äänikykyjä. Saatat myös joutua palkkaamaan ammattikirjoittajia auttamaan luomaan kuratoitua sisältöä, joka ei ole vain omaperäistä, vaan myös hyvin artikuloitua ja SEO-optimoitua [verkkomyynnin edistämisen tapauksessa]. Muita luovia ihmisiä, joita sinun pitäisi palkata, ovat graafiset suunnittelijat, mallit ja valokuvaajat. Jos sinulla on siihen varaa, sisällytä myös julkkisten suositukset.

Oikean viestin valinta määräytyy myös sen mukaan, minkä tyyppistä myyntiä haet. Olisi esimerkiksi harkitsematonta käyttää slangia ja lokalisoitua kieltä myynninedistämisviestissä, joka on suunniteltu ulottumaan laajojen maantieteellisten rajojen yli. Olisi myös vastenmielistä saada julkkis hyväksymään tuotettasi, kun hän on aiemmin hyväksynyt toisen samanlaisen tuotteen joltakin kilpailijaltasi. Suuren promootioviestin suunnitteleminen vaatii ajatuksen selkeyttä, muuten viesti voi vain kaatua.

Hallitse asiakkaitasi

Oletamme siis, että myynninedistämiskampanjasi ovat tuottaneet tuloksia. Nyt on aika investoida tehokkaisiin asiakashallintajärjestelmiin. Liikemiehenä tavoitteesi ei ole vain voittaa lisää asiakkaita, vaan myös säilyttää mahdollisimman monta keräämääsi.

Siksi tarvitset tietokannan, josta voit seurata kaikkia asiakkaidesi toimintoja, kuten mitä he ostavat usein, kuinka he reagoivat tarjouksiisi ja muita käyttäytymismalleja. On olemassa monia asiakashallintaohjelmistoja, jotka voivat auttaa tässä. Kuten olemme jo maininneet, tämä auttaa sinua määrittämään vahvuutesi ja alueet, joihin sinun tulee keskittyä tulevissa promootioissasi.

Ei tilaa omahyväisyydelle

Kaikki myynninedistämiskampanjat eivät tuota tulosta. Joskus voitat, joskus häviät. Mutta lopputuloksesta riippumatta temppu on, ettei koskaan anna periksi. Jos sinulla on ollut onnistunut promootiomenetelmä aiemmin, voit yrittää toistaa sen tulevaisuudessa saadaksesi entistä enemmän asiakkaita.

Toisaalta jokainen epäonnistumiseen päättyvä promootio edellyttää, että teet kuoleman jälkeisen menetelmän ja tunnistat näkökohdat, jotka tekivät sen epäonnistumisesta. Voit sitten muuttaa sen tulevaa käyttöä varten tai hävittää sen kokonaan.

Johtopäätös

Myynninedistäminen ei ole vain pääomavaltaista toimintaa, vaan se kuluttaa myös paljon ihmistyövoimaa. Siksi on tärkeää varmistaa asianmukainen suunnittelu ennen myynninedistämiskampanjoiden aloittamista.

On myös tärkeää ottaa asianmukaisesti huomioon käyttökelpoiset tekniikat ja saada kaikki henkilöstön jäsenet mukaan, jotta ylennys tuottaisi merkityksellistä menestystä.

Saatat myös nauttia

Mistä ostaa kiristysnyörillä pyykkipusseja

Kiristysnyörillä olevat pyykkipussit FAQ Mikä on kiristysnyörillä käyttämiesi pyykkipussien laatu? Pyykkipussimme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu kestäviksi, kevyiksi ja houkutteleviksi. Valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota

Tanssiasulaukkujen UKK

Mikä tekee tanssiasuvaatepusseistasi ainutlaatuisia? Tanssiasupussimme on suunniteltu huolellisesti yksityiskohtiin, ja ne tarjoavat erinomaisen suojan tanssiasullesi ja käteviä ominaisuuksia, kuten erityisiä taskuja ja lokeroita.

Räätälöidyt vaatekassit

Vaatelaukkujen opas

Mikä on vaatekassi? Vaatekassit ovat pakkauksia Vaatepussit, joita käytetään erilaisten vaatteiden, kuten pukujen, mekkojen, hameiden, takkien jne. säilyttämiseen. Kuinka monenlaisia kankaita on vaatekasseille? 1.PEVA vaatepussit Peva on

Pyydä tarjous nyt!

Mennä huipulle